Barça

El Barça paga una empresa per criticar jugadors i opositors a les xarxes socials

Polèmica. La companyia I3 Ventures actua amb l’objectiu de protegir la reputació de Bartomeu i la junta però també per erosionar la imatge de possibles candidats i entitats

Un nou escàndol ha sacsejat avui al migdia el FC Barcelona. Segons ha revelat la cadena SER Catalunya, el club blaugrana té contractats els serveis de l’empresa I3 Ventures, una companyia que es dedica a crear estats d’opinió a les xarxes socials, amb l’objectiu de protegir la reputació del president Josep Maria Bartomeu i la seva junta i per l’altra, erosionar la imatge d’alguns jugadors del primer equip, ex jugadors, i opositors , entre d’altres.

A través d’aquests bots a les xarxes ataquen Leo Messi o Gerard Piqué, i també exjugadors i exentrenadors com Pep Guardiola, Xavi Hernández o Carles Puyol. Insinuen l’acomodament dels jugadors, o reclamen la renovació de Messi i arribant a parlar sobre la seva dona Antonela Roccuzzo, i criticant els viatges de Piqué per la Copa Davis. També carreguen contra possibles candidats a la presidència del Barça per a les properes eleccions com Joan Laporta, Víctor Font o Agustí Benedito. El més sorprenent, però, és que també s’ataca a personalitats polítiques com Carles Puigdemont, Quim Torra o Oriol Junqueras o entitats com l’ANC, Òmnium Cultural o Tsunami Democràtic.

Segons aquesta informació, el cost d’aquest servei pel club blaugrana ha estat inferior a un milió d’euros, dividits en sis factures diferents perquè siguin abonades per diferents departaments. Des del FC Barcelona reconeixen la contractació d’aquests serveis, però asseguren que no es fan responsables dels continguts de les publicacions ja que defensen que l’encàrrec del club demanda la publicació de missatges positius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)