Barça

Marxa la directora financera

Crisi. Montserrat Font, que va arribar al Barça l’any 2005 amb Joan Laporta, feia temps que discrepava amb els seus caps i havia mostrat la seva preocupació per l’Espai Barça

Montserrat Font, directora financera del Barça des de l’any 2005, deixarà el club a final d’aquest mes de febrer. El deixa en plena crisi de les xarxes socials, tot i que l’entitat va indicar ahir que el seu adeu no té res a veure amb aquest tema i que Font havia anunciat ja la seva marxa el mes de gener perquè havia acceptat una altra oferta professional.

Segons explicava ahir la publicació El Triangle, Font, que havia estat contractada quan el president era Joan Laporta per Anna Xicoy, en aquell moment directora general del club, no estava d’acord amb els plantejaments del seu cap, Pancho Schroder, director corporatiu, ni tampoc amb els d’Enrique Tombas, vicepresident econòmic i tresorer del club, i per això havia decidit marxar del club blaugrana.

Font, segons ha pogut saber aquest diari, s’havia negat a signar alguns documents en els últims mesos i havia mostrat la seva preocupació per l’Espai Barça, que ha passat d’un pressupost inicial de 600 milions d’euros a un de 800 milions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)