Barça

Oficial: El Barça firma Braithwaite fins el 2024

Presentació. El davanter danès, que tindrà una clàusula de rescissió de 300 milions d’euros, serà presentat avui a les un quart de vuit del vespre

El FC Barcelona acaba de fer oficial el fitxatge de Martin Braithwaite. el davanter escollit per reforçar les posicions ofensives de l’equip després de les lesions de Luis Suárez i Ousmane Dembélé. El danès signarà un contracte per al que queda de temporada i quatre més, fins al 30 de juny del 2024 i tindrà una clàusula de rescissió de 300 milions d’euros. Davant la negativa del Leganés en negociar una sortida, el club blaugrana ha pagat el preu de la llibertat del jugador, que era de 18 milions d’euros.

Avui ja l’espera una agenda ben atapeïda. A les 18.00 hores signarà el seu contracte a la Llotja President Suñol en un acte privat,a les 18.45 hores es farà la tradicional sessió fotogràfica al terreny de joc del Camp Nou i a les 19.15 hores, serà presentant oficialment i posteriorment oferirà la seva primera roda de premsa com a jugador del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)