Barça

Barça i Leganés esperen un canvi en la normativa

Polèmica. El club beneficiat i també el perjudicat en el fitxatge de Braithwaite demanen que l’equip que perd un jugador pugui també fitxar

Martin Braithwite va aterrar ahir a Barcelona després que el Barça pagués els 18 milions d’euros de la seva clàusula de rescissió al Leganés. El club blaugrana va intentar negociar una altra fórmula de pagament, però els madrilenys es van tancar en banda. Lògic, si es té en compte que no podran substituir el seu davanter per un altre jugador i que ja al mes de gener havien perdut En Nesyri després que el Sevilla pagués també la seva clàusula de rescissió. La baixa dels dos davanters deixa en una situació molt delicada l’equip que dirigeix Javier Aguirre, penúltim classificat de primera divisió.

“Volem alçar la veu. Ens trobem en una situació d’un perjudici greu i gran. No podem entendre la regulació actual, que un club, si té una lesió de llarga durada, pugui fer una operació de manera unilateral i traslladi el problema a un altre club”, es queixava ahir Martín Ortega, director general del Leganés, que va explicar que la federació està estudiant el cas. “La normativa actual va en contra de la igualtat entre clubs. Gastarem totes les nostres bales davant d’una situació que considerem irreparable”, va continuar Ortega, que en cap cas va culpar ni Braithwite ni el Barça de la situació. “Volem donar les gràcies al jugador i desitjar-li molta sort. Ha estat un gran professional fins a l’últim dia i ha tingut un rendiment immillorable. L’actuació del Barça ha estat correcta. Dilluns ens van comunicar la seva intenció i els vam dir que només marxaria per la clàusula. No els guardem cap tipus de rancúnia. Ells han fet ús d’una possibilitat segons la normativa vigent.”

En aquest sentit es va expressar ahir també el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, en la presentació del jugador, demanant que canviï la normativa. “Hem fet ús de la normativa actual. Pensem que les normatives s’haurien de modificar. No és just que el Leganés no es pugui reforçar, cal revisar de cara al futur aquesta normativa.” Els madrilenys esperen la resolució de la federació.

MARTÍN ORTEGA

“L’actuació del Barça ha estat correcta. Han fet ús d’una opció que tenien”

BARTOMEU

“La normativa s’ha de modificar. No és just que el Leganés no es pugui reforçar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)