Barça

Braithwaite s’estrena

Entrenament. El davanter danès, que va entrar en la convocatòria de Quique Setién per al partit d’aquesta tarda contra l’Eibar, va ser rebut amb l’habitual passadís de clatellots per part dels seus nous companys

Ahir al matí, l’endemà de ser presentat com a nou jugador del FC Barcelona, Martin Braithwaite es va exercitar per primera vegada al costat dels seus nous companys i va ser convocat per al partit d’aquesta tarda, contra l’Eibar, al Camp Nou. En una jornada assolellada, el danès va prendre contacte per primera vegada amb la gespa del camp d’entrenament de la ciutat esportiva Joan Gamper i, com és costum amb les noves incorporacions, va ser rebut amb un passadís de clatellots per part de la plantilla i el cos tècnic blaugrana. Durant el quart d’hora que la sessió es va obrir als mitjans de comunicació, Braithwaite participar activament en els rondos. Una estona després, l’exdavanter del Leganés va poder veure el seu nom en la llista de convocats de Quique Setién. “Segurament el veurem titular en algun partit, però ara és aviat”, va revelar el tècnic càntabre. “Ha arribat en un estat de forma idoni, però hi ha conceptes que li hem d’explicar i que ha d’anar entenent. Estem segurs que ens ajudarà molt. Té moltes ganes i il·lusió”, hi va afegir. A l’entrenament, que va començar amb mitja hora de retard, hi van ser els jugadors del filial Ansu Fati, Riqui Puig, Ronald Araujo, Adrià Collado i Sergio Akieme. Aquest va ser, juntament amb Braithwaite, la novetat de la convocatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)