Barça

Setién: “La crisi de les xarxes? Estem centrats en aspectes futbolístics”

Quique Setién. Roda de premsa prèvia al Barça-Eibar

Quique Setién acaba de parlar fa només uns minuts en la roda de premsa prèvia al partit de demà contra l’Eibar. Se li ha preguntat pel rival de demà, per possibles rotacions, per Braithwaite, pel partit contra el Nàpols i lògicament per la polèmica de la crisis de les xarxes socials que ha afectat al club en els últims dies.

Sobre l’Eibar.

“Tots els rivals ens proposen coses diferents. Hi ha equips que són molt intensos a dalt en la pressió i pretenen impedir que tinguem fluidesa en la sortida de la pilota. En aquest sentit ell Getafe i l’Eibar són equips similars. L’Athletic també ens ho va fer. Per això aquesta setmana hem incidit a treballar amb més èmfasi aquest aspecte”.

La Champions i les paraules de Messi

“Tenim les mateixes opcions que pugui tenir qualsevol altre. No estem contents del tot ara mateix, però anem creixent poc a poc i segur que assolirem el nivell que volem per competir-la”.

La crisi de les xarxes

“Hi ha coses que podeu pensar que ens afecten, però estem molt centrats en els temes futbolístics. La crisi aquesta que dieu no influeix en l’equip. Ens afecta més aviat poc. El president va dir al vestuari la seva versió dels fets i el grup ha donat per bones les explicacions”.

Sobre Braithwaite

“És prematur que demà sigui titular. El seu estat de forma és idoni però encara ha d’aprendre molts conceptes nous per ell. Ha vingut amb ganes i això és important en aquest aprenentatge. Segur que ens ajudarà”.

Més sobre el danès

“És un jugador que feia temps que l’estàvem seguint. Les seves condicions futbolístiques ens ajudaran molt. I li funciona molt bé el cap, és important el tema mental”.

Rotacions i la Champions

“Tinc molts ganes que arribi el partit contra el Nàpols, és evident. Però el partit contra l’Eibar és una final. Guanyar demà et permet seguir allà ben col·locat en la lliga i et reforça anímicament per tot el que vindrà”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)