Barça

Sergi Roberto també cau lesionat i no serà a Nàpols

Nou contratemps. El lateral de Reus té una lesió en l’adductor de la cuixa dreta i estarà entre tres i quatre setmanes de baixa

Més males notícies per a Quique Setién en forma de lesió. El Barça s’ha entrenat avui després de recuperar el lideratge de la lliga, però la felicitat no ha estat completa per al tècnic càntabre. Després de la sessió, el club ha comunicat que Sergi Roberto pateix una lesió en l’adductor de la cama dreta que el mantindrà entre tres i quatre setmanes de baixa. El de Reus, obviament, es perd el partit contra el Nàpols i també el clàssic del Santiago Bernabéu de diumenge vinent.

La llista de convocats per al retorn de la Champions, ja sense Sergi Roberto, està formada per 21 jugadors. Viatja Martin Braithwaite tot i no poder jugar en competició europea. A banda d’Ansu Fati, viatgen a Nàpols cinc jugadors del filial: Iñaki Peña, Ronald Araújo, Riqui Puig, Collado i Akieme.

Controls a l’aeroport

El coronavirus ha arribat amb força a Itàlia i afectarà a l’expedició del FC Barcelona. S’han detectat ja més d’un centenar de casos de contagi a la Lombardia i el Veneto, amb dues persones mortes. Les autoritats italianes han confinat a més de 50.000 persones de poblacions on s’han detectat aquests casos i ha suspès qualsevol activitat en aquestes zones. Va suspendre, per exemple, tres partits de la Serie A (Inter-Sampdoria, Atalanta-Sassuolo i Verona-Cagliari).

El govern italià ha extremat les mesures sanitàries per entrar i sortir del país i el Barça ja ha estat informat que tota l’expedició haurà de passar un control quan arribi a Nàpols. També, els seguidors. A tothom se li prendrà la temperatura i si algú té febre serà traslladat a un hospital.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)