Barça

L’expedició del Barça es veurà afectada pel coronavirus

Champions. L’expedició del Barça haurà de passar un control de temperatura quan arribi a Nàpols. Si algú té febre, cap a l’hospital

El coronavirus ha arribat amb força a Itàlia i afectarà l’expedició del FC Barcelona. S’han detectat ja més d’un centenar de casos de contagi a la Llombardia i el Vèneto, amb tres persones mortes. Les autoritats italianes han confinat més de 50.000 persones de poblacions on s’han detectat aquests casos i han suspès qualsevol activitat en aquestes zones. Va cancel·lar, per exemple, tres partits de la Serie A (Inter-Sampdoria, Atalanta-Sassuolo i Verona-Cagliari).

El govern italià ha extremat les mesures sanitàries per entrar i sortir del país i el Barça ja ha estat informat que tota l’expedició haurà de passar un control quan arribi a Nàpols. També, els seguidors. A tothom, se li prendrà la temperatura i si algú té febre serà traslladat a un hospital.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)