Barça

Setién: “M’agrada estrenar-me en la Champions en aquest escenari”

Prèvia Nàpols-Barça. Roda de premsa de Quique Setién

El Barça està exercitant-se damunt la gespa de San Paolo des de les set de la tarda. Abans, fa només uns instants, ha comparegut en roda de premsa Quique Setién per parlar d’aquest Nàpols-Barça de demà:

Sobre el Nàpols de Gattuso

“El Nàpols té futbolistes extraordinaris. És un equip amb talent. Nosaltres també tenim jugadors molt bons que poden fer molt mal. Serà un gran partit. Serà un partit complicat per a tots dos equips. Un partit amb alternatives i molt disputat. Espero al millor Nàpols, la seva millor versió”.

Serà el seu debut com a entrenador en un partit de Champions

“És el meu primer partit de Champions, és cert. És emotiu en aquest sentit. Serà un partit apassionant. No hi ha millor inici per a mi que estrenar-me en aquesta competició en un escenari com aquest”.

Sensacions de l’equip

“Hem parlat molt poc de les eliminacions dels dos últims anys a Liverpool i Roma. L’equip està en un moment bo. Confio poder mantenir aquesta dinàmica i mantenir el bon nivell dels últims partits”.

Sobre Fabián Ruiz

“És un jugador a qui li tinc molt estima. Ha tingut un creixement espectacular. M’alegro per ell. Cada vegada que marca em fa feliç. És un xaval humil, sensat i bellíssima persona”.

Els elogis de Gattuso a Setién

“M’han arribat les paraules de Gattuso. Em sento afalagat. És un orgull que un grandíssim futbolista com ell hagi parlat bé de mi. Amb el Betis a l’Europa League contra el Milan vam deixar un bon record”.

Preocupació en l’expedició pel Coronavirus?

“No és que estigui preocupat per l’equip, estic preocupat per tots els afectats. Els hi envio la meva solidaritat i la del club”.

Sobre Messi i el fet que Maradona triomfés en aquest estadi

“Messi és un grandíssim futbolista. La diferència amb la resta és que ell fa el que fa en cada partit. La continuïtat. Amb Maradona o Cruyff també vaig disfrutar moltíssim és evident. Em van fer estimar a aquest esport”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)