Barça

Piqué: “Fa anys que els resultats aguanten al club”

Prèvia Nàpols-Barça. Roda de premsa de Gerard Piqué

Al marge de Quique Setién, qui també ha parlat en la prèvia del Nàpols-Barça de demà és el central català Gerard Piqué. Aquestes han estat algunes de les seves reflexions:

Sobre els xiulets a Bartomeu en el Barça-Eibar

“Nosaltres intentem fer la nostra feina. Els resultats sempre han aguantat al club en els últims anys. Estem a vuitens de final de la Champions i això és prou important. El partit es suficientment vital com per estar pendents d’altres coses. És una setmana molt important. Volem mantenir línia ascendent de resultats i anar creixent”.

Les explicacions del president a l’equip per la crisi de les xarxes

“Les xarxes socials són incontrolables. Respecte a les explicacions del president, he de dir que personalment me’l vaig creure. Em crec que ell no ho sabia. Vam tenir la reunió i ell estava tocat. Passem pàgina. Tot el que no sigui pensar en la pilota ens perjudicarà”.

Dies enrere Piqué va dir titella a una periodista

“De putxinel·lis n’hi ha a tot arreu. Aquí a Itàlia coneixen bé aquesta figura, perquè és un personatge de la comèdia italiana. Totes les directives tenen les seves persones de confiança en la premsa. És normal. El problema és quan es passen línies vermelles i per això vaig voler intervenir”.

Sobre el Nàpols

“És la primera vegada que el Barça ve aquí en partit oficial. És un estadi històric. El Nàpols ha millorat molt en les últims partits. Segur que serà un partit complicat. Fa poc van guanyar a la Juve. Contra els grans treu bons resultats. Hem d’estar alerta”.

El KO a Liverpool i Roma dels dos últims anys

“No ho oblidarem mai. Són dos moments molt durs en la història del club i també en les trajectòries personals de cadascun de nosaltres com a futbolistes. Però de tot això també se n’aprèn”.

Messi va dir que el Barça actual no és candidat a la Champions. Què en pensa Piqué?

“Altres anys hem arribat a aquesta fase de la Champions amb millors sensacions o sent més favorits. Jo crec que tenim opcions. Hem de superar el Nàpols i després ja es veurà”.

La comparació Messi-Maradona

“Maradona és un jugador únic en la història del futbol. Serà recordat per sempre. Però si em preguntes sobre qui dels dos és millor, em decanto per Messi. L’he viscut de prop i en cada partit fa màgia”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)