Barça

El Barça empata a Nàpols (1-1) i decidirà el Camp Nou

Champions. L’equip blaugrana ha sabut igualar el partit mitjançant Griezmann després de començar perdent. De cara a la tornada ja tenen les baixes segures d’Arturo Vidal i Busquets

El Barça s’ha endut un bon resultat de Nàpols perquè ha estat capaç de marcar fora de casa, molt important, i no perdre. L’empat a un el deixa amb tot a favor per sentenciar l’eliminatòria al Camp Nou. El partit on tots els focus s’havien centrat en Messi perquè era el primer cop que trepitjava San Paolo, el temple de Maradona, ha tingut com a gran protagonista Griezmann, autor del gol de l’empat en una millor segona part del Barça, que en el primer temps ha estat molt pla i ha concedit un gol.

Tenint en compte les dificultats del Barça fora de casa i que la champions no perdona errades, Setién ha intentat protegir-se sortint amb Arturo Vidal, que es va situar gairebé d’extrem dret i apostant per l’experiència de Rakitic en comptes de sortir amb Arthur. L’escollit com a parella de Piqué, l’altre gran dubte que hi havia, ha estat Umtiti.

El Barça ha sortit amb la intenció de dominar el partit i s’ha vist afavorit pel plantejament de Gatusso, que ha ordenat als seus homes que esperessin al mig del camp pendents d’una pèrdua blaugrana per sortir ràpid al contraatac. Els de Setién han dut la iniciativa però han estat incapaços de generar perill a la porteria d’Ospina. Tocaven i tocaven però sense cap profunditat. Feien anar la pilota d’un costat a un altre però sense desordenar en cap moment la defensa del Nàpols. Cap xut entre els tres pals ha fet el Barça en el primer temps i només ha rematat un cop, Messi alt des de la frontal. I en canvi els italians han vist com el seu pla els hi sortia a les mil meravelles després d’una errada de Junior que l’ha aprofitat Mertens per clavar-la a l’escaire amb una magnífica rosca. I Manolas encara hauria pogut fer un segon gol abans del descans.

Busquets ha vist la groga per una planxa sobre Mertens en els primers minuts de la segona meitat i es perdrà la tornada al Camp Nou. L’autor del gol no ha pogut continuar i ha entrat Milik. Setién també ha mogut la banqueta i ha donat entrada a Arthur per Rakitic. En la primera ocasió que el Barça ha pogut ser profund ha aconseguit empatar. Busquets ha vist l’internada de Semedo per la dreta i la seva centrada l’ha rematat de primeres Griezmann. El gol no ha ensorrat el Nàpols, que ha pressionat més amunt i ha estat a punt de marcar en dues ocasions molt clares, d’Insigne i Callejón, que s’han topat amb l’enorme figura de Ter Stegen, el salvador de l’equip quan van mal dades.

El Barça ha buscat el segon gol amb insistència, sobretot de Messi, que ha volgut deixar la seva petjada a San Paolo, però aquest no ha arribat. Si en canvi l’expulsió d’Arturo Vidal, que després de veure la groga per una falta ha seguit protestant i l’àrbitre li ha ensenyat la vermella. De cara a la tornada, Setién ja té les baixes de Busquets i Vidal. I per acabar-ho d’adobar, Piqué ha marxat lesionat

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)