Barça

Setién continua perdent jugadors

Sancions i lesions. Busquets i Arturo Vidal es perdran la tornada per sanció. Piqué marxa lesionat i caldrà veure si arriba al Bernabéu

Si el Barça ja va haver de viatjar a Nàpols amb una nova baixa, la de Sergi Roberto, que estarà absent entre tres i quatre setmanes per una lesió a l’adductor de la cama dreta, Quique Setién haurà de continuar fent malabarismes en els pròxims partits. Perquè el tècnic càntabre va perdre més jugadors a Nàpols. El Barça tenia dos jugadors amenaçats de sanció, Semedo i Sergio Busquets, i el de Badia va veure la groga en l’inici de la segona part per una entrada sobre Mertens, que va acabar amb el jugador del Nàpols als vestidors. I la de Busquets no serà l’única absència per sanció que tindrà el Barça en el partit de tornada. Arturo Vidal va ser expulsat per l’àrbitre alemany, Felix Brych, en els últims minuts. Va veure una groga per una entrada sobre Mario Rui i la segona tot seguit per una picabaralla amb el lateral portuguès i unes protestes. Setién només tindrà tres migcampistes del primer equip en el partit de tornada: Arthur, De Jong i Rakitic.

A més, Gerard Piqué va haver de deixar el camp quan el partit ja estava en el temps afegit amb problemes en un turmell. Caldrà veure si el central català arriba al clàssic de diumenge contra el Real Madrid. En tot cas, la plantilla, molt curta, continua debilitant-se en el tram final de la temporada. I ahir Sergio Busquets va llançar un dard a la secretaria tècnica. “No tenim una plantilla gaire àmplia. Desgraciadament, la planificació ha estat així”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)