Barça

“Ha estat un partit igualat i l’empat és un bon resultat”

Quique Setién. Entrenador del FC Barcelona

Primer partit oficial de Quique Setién en la Champions i empat vital del Barça a San Paolo. El càntabre havia dit en la prèvia que no hi havia cap escenari millor per debutar en aquesta competició que un estadi amb tanta tradició futbolística com el del Nàpols. El gol del Nàpols permet al Barça anar al Camp Nou com a favorit per superar l’eliminatòria i, a Setién, respirar més tranquil. El partit s’havia posat lleig amb el gol de Mertens, però la situació és a les mans dels blaugrana: “Ha estat un partit bastant igualat. Cap dels dos conjunts ha generat gaires oportunitats de gol. Hem tingut un domini clar, però ens ha costat trobar els espais. L’empat és un bon resultat tenint en compte que la tornada és al Camp Nou”, assegurava Setién al final dels noranta minuts. “Valoro molt el treball defensiu que ha fet el Nàpols. Ha tancat molt bé tots els espais. Ja sabíem que era una qüestió de paciència”, hi afegia.

Per a la tornada, l’equip tindrà almenys dues baixes segures. Setién haurà de buscar solucions: “No podrem disposar ni de Busquets ni d’Arturo Vidal, però no jugarem amb nou futbolistes, és evident. Sabrem trobar solucions. Tenim dies per planificar el partit.”

LES FRASES

Cap dels dos equips ha disposat de grans oportunitats. Hem tingut un domini clar però ens ha costat trobar els espais
Valoro molt el treball defensiu que ha fet el Nàpols. Ha tancat bé els espais. Al final era una qüestió de paciència
A la tornada no podrem disposar ni de Busquets ni de Vidal, però no jugarem amb nou. sabrem trobar solucions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)