Barça

Hamraoui, sobre la botzina, condueix les blaugrana a semifinals de copa

Copa. El Barça posa fi a la resistència del Depor i es classifica per a les semifinals de la copa gràcies a un cop de cap de Hamraoui en la darrera acció de la segona part de la pròrroga

barça 1 deportivo 0

BARCELONA:Tajonar, Marta Torrejón, Andrea Pereira, Mapi León, Leila (Crnogorcevic, 110’), Putellas (Caldentey, 73’), Guijarro (Hamraoui, 88’), Bonmatí (Hermoso, 59’), Graham, Oshoala i Martens.DEPORTIVO:Sullastres, Abelleira, Iris (Ainize, 121’), Athenea (Miriam, 114’), Nuria, Arbelaez, María Méndez, Bedoya, Maya (Villegas, 70’), Gaby i Cris.GOLS:1-0 (120’) Hamraoui.ÀRBITRE:Rivera Olmedo.T.G.:a la local Hamraoui; a les visitants Sullastres i l’entrenador Manu Sánchez.PÚBLIC:1.169 espectadors al Johan Cruyff.

El Barcelona va apel·lar a l’èpica per classificar-se per a les semifinals de la copa. Hamraoui va connectar un cop de cap en una de les últimes accions del partit –a 15 segons de complir-se el temps reglamentari de la segona pròrroga– i va donar el passi a les semifinals al seu equip. Demà, el sorteig amb el Sevilla, l’Athletic i el Logroño, que ahir van aconseguir els seus respectius passis.

119 minuts i 45 segons va durar la resistència del Deportivo –la gran revelació d’aquest curs a la primera divisió, ja que el curs passat jugava una categoria per sota–, que va jugar molt bé les seves cartes. No només va ser el plantejament el que va provocar el curtcircuit del Barça sinó també l’actuació de la portera catalana Esther Sullastres, que es va convertir en un maldecap per a les jugadores blaugrana. Els apropaments de l’equip de Lluís Cortés es van succeir durant els 120 minuts; fins i tot, el Barcelona va picar prop d’una vintena de córners però les seves intencions s’estavellaven en la defensa del Deportivo, que es va fer un tip de treballar tot el partit. Al final, Cortés va fer entrar Hamraoui, per donar més presència física i li va resultar en la pròrroga, ja que la migcampista va fer valer la seva altura per anotar el gol del triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)