Barça

“Sé que hi ha molta tensió”

Martin Braithwaite. El darrer fitxatge del Barça té moltes ganes de viure el clàssic. Sap que entre els dos clubs hi ha més que tensió futbolística. Lloa la figura de Messi. “Si el futbol és una religió, ell potser és Déu”, diu de l’argentí

Després de debutar amb la samarreta del Barça contra l’Eibar i de fer-ho participant en les jugades dels dos darrers gols blaugrana, Martin Braithwaite espera ja el clàssic de diumenge. “Serà un experiència fantàstica. És el partit més important, el veu tot el món. Hi haurà molta tensió. M’agrada molt veure els clàssics i sé que hi ha molta tensió entre els dos clubs. I no parlo només de futbol. Sé que hi ha altres coses”, va dir el jugador danès ahir en una entrevista en la televisió del club.

Braithwaite explica que tot ha anat molt ràpid i que viu un somni. “Messi ho fa tot de manera natural. Ningú pot dir que no li agrada com juga. Si el futbol és una religió, ell potser és Déu. Ell controla el partit. És un jugador extraordinari i tenim molta sort de tenir-lo i veure com juga a futbol. Jo ara jugaré amb ell. És increïble”, va explicar el nou davanter del Barça, que parla en l’entrevista de la seva vida privada i la seva passió pel futbol. Revela, per exemple, com van ser els anys en els quals va haver d’anar en cadira de rodes. “Vaig haver d’anar dos anys en cadira de rodes per una malaltia al maluc. És un problema que tenen alguns nens. No podia forçar les cames, havia de descansar. Va ser difícil. Ja jugava a futbol. No hi entenia i m’avergonyia perquè tothom em mirava. Em va servir per ser la persona que sóc ara.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)