Barça

Luis Suárez s’aferra a la clàusula del 60%

Contracte. L’uruguaià revela a RAC1 que si l’any que ve juga el 60% dels partits en què estigui disponible, renovarà de manera automàtica

Luis Suárez va marcar cinc gols al Real Madrid la temporada passada. Hat-trick de l’uruguaià en la maneta del Barça a l’etern rival en el clàssic de lliga del Camp Nou, en el partit que va significar l’últim capítol de Julen Lopetegui com a entrenador del conjunt blanc (5-1) i doblet al Santiago Bernabéu en la copa per eliminar de la competició els blancs (0-3). El Charrúa és un dels grans absents de la gran cita de demà al Bernabéu. Ni ell, ni Ousmane Dembélé, ni Eden Hazard jugaran el clàssic. Suárez continua recuperant-se de la intervenció quirúrgica que se li va practicar al seu malmès genoll i, a diferència del curs passat, aquest clàssic l’haurà de viure des de fora. No serà protagonista a la gespa, però sí que ho va ser ahir a la nit davant dels micròfons de RAC1. Mentre els rumors sobre l’interès del Barça i el Real Madrid envers la figura de Lautaro Martínez continuen cotitzant a l’alça com una opció realment interessant de cara al proper mercat d’estiu, l’uruguaià va sorprendre ahir amb unes declaracions en què va revelar una clàusula del seu contracte que si es compleix li garantiria una renovació automàtica amb el Barça: “Estic feliç aquí. La meva família està també molt contenta. Estic en el club on he volgut estar sempre i em sento útil i important en aquest equip. Jo vull seguir a Barcelona, i espero que el club també ho vulgui. L’any que ve, si jugo el 60% dels partits en què estigui disponible, renovaré automàticament.”

El davanter uruguaià, que aquest mes de gener passat va complir 33 anys, entén que el Barça comenci a buscar-li relleu, però avisa de les seves intencions. En l’entrevista emesa ahir a RAC1, Suárez també va parlar del seu genoll i de les crítiques rebudes: “Estava jugant com jugava perquè estava acostumat a jugar amb dolor. Això et fa forçar altres zones del genoll. Soc molt fort envers les crítiques que rebo, i també em sento molt fort mentalment de cara a tornar com més aviat millor”, explica. No se l’espera fins al mes de maig.

FELIÇ EN EL BARÇA

“Estic feliç aquí. Estic en el club on he volgut estar sempre i m’hi sento útil i important”

LA LESIÓ

“Estava acostumat a jugar amb dolor, però això força altres zones del genoll”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)