Barça

“En partits així, no em refio de les dinàmiques”

Quique Setién en 9 frases.

COM ARRIBEN ELS DOS EQUIPS AL CLÀSSIC: “Pot ser un dia important. Una victòria ens donaria un avantatge que no sé si seria suficient, hem vist coses estranyes en el futbol. Jo no em refio de les dinàmiques en aquest tipus de partits. És un clàssic. Espero un partit igualat i després veurem qui fa millor les coses per guanyar.”

EL RETORN DE JORDI ALBA: “Està bastant bé. Les sensacions són positives. L’única cosa que cal decidir és si sortirà d’inici o no. Anem a veure les sensacions que té demà. Ell està amb confiança.”.

BRAITHWAITE POT SER LA SORPRESA EN L’ONZE?: “El pla que en principi tenim previst és el que durem a terme. No donaré pistes al rival, però no renunciarem a anar a pel partit. Tractarem de fer les coses millor que el rival. Tenim alternatives pensades, ja decidirem.”.

EL REAL MADRID: “No tinc cap dubte que el Madrid no és un equip contemplatiu. Serà un equip valent, que ens pressionarà. Haurem d’estar molt fins per sortir de la pressió.”.

LA XERRADA AMB GUARDIOLA: “Vaig anar a veure a Madrid, un rival. Vam estar traient conclusions i després vam tenir l’oportunitat de parlar una estona. Vam veure el pla que ell va dissenyar. Hi ha coses que va fer el City que ens poden anar bé i d’altres que potser no podem desenvolupar-les. Tenim certa relació i res més.”.

LES VISITES AL BERNABÉU: “En cap cas quan vas a Bernabéu vas tranquil. Em faria moltíssima il·lusió poder guanyar el clàssic, el meu primer, i poder continuar la ratxa que porta el club. Una cosa són les il·lusions i després una altra la realitat, que és bastant més complicada. Sóc molt moderat i caut .”.

PRECEDENTS PERSONALS A MADRID: “Hem tornat a veure el partit que vam jugar amb el Betis l’any passat i tractes de captar coses que ens puguin valer. Nosaltres serem un equip atrevit, tractarem de tenir la pilota. Com hem estat sempre, com he estat amb el Betis, Las Palmas i ara amb el Barça.El Madrid també cal tenir-lo molt en compte, potser no està en el seu millor moment però no em refio.”.

SOBRE L’ESTAT DE PIQUÉ: : “Està pràcticament superat el problema que va tenir. S’ha recuperat molt bé.”.

ESTÀ SATISFET DE COM HA RESPÒS L’EQUIP A LES SEVES IDEES?: “Jo estic molt content amb la trajectòria que portem. No sé fins on podem arribar ni el nivell de satisfacció que podem tenir a mesura que vagin passant jornades. Sempre hi ha coses per corregir, perquè a mi no em val amb el resultat. hi ha moltes coses que cal treballar i tots els jugadors tenen marge de millora.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)