Barça

“És una bona oportunitat per canviar la dinàmica”

Zidane. El tècnic francès admet que passen per un moment delicat, però està convençut que res del que passi avui al Bernabéu serà definitiu

El clàssic arriba en un mal moment per al Real Madrid, que no només ha perdut el lideratge de la lliga sinó que també haurà de remuntar si vol continuar viu en la Champions després de perdre contra el City en l’anada dels vuitens de final. Zidane, però, no perd les bones maneres ni cau en el nerviosisme, per molt que el seu equip estigui discutit o es vegi a les cordes. “El problema és que en el futbol passen coses i això és el més bonic. Hem estat quatre mesos sense perdre i ara passem per un moment delicat. És una oportunitat precisament per canviar la dinàmica. No ho veig d’una altra manera. Jo soc positiu, vull que tots els meus jugadors vulguin i busquin la victòria.”, va insistir.

No considera que el clàssic d’avui sigui un ultimàtum de cara a la lliga. “Després del partit en faltaran dotze. Passi el que passi continuarem lluitant i ho farem amb totes les nostres forces.” Pràcticament a la mateixa hora que va comparèixer Zidane ho va fer Quique Setién, que va assegurar que per al Madrid el partit era “vital”, una manera de traslladar-los la pressió, però el tècnic francès no va voler donar tanta transcendència al que pugui passar. “Per a nosaltres tots els partits són iguals, importants, amb tres punts en joc. Sabem que és un partit diferent dels altres, però és igual, juguem a casa i intentarem fer el màxim per guanyar”, va dir.

Zidane es va mostrar comprensiu amb les crítiques rebudes després dels últims mals resultats però no va voler entrar a valorar si continuarà dirigint el Madrid si no acaben guanyant cap títol. “No ho sé. Aquesta pregunta és per a un altre. A mi el que em preocupa és tirar endavant la situació i intentar guanyar alguna cosa. Al final només guanya un.” No es va mostrar gaire preocupat per la falta de gol del seu equip perquè va recordar que fins als últims partits havien estat sòlids i que la capacitat de marcar gols la tenen.

Messi i els altres

A Zidane li van preguntar si el Barça tenia una excessiva dependència de Messi. És una cantarella habitual a Madrid, on semblen oblidar que el jugador argentí forma part de la plantilla blaugrana. “Sabem la importància de Messi en el seu equip. Sense ell poden ser pitjors, és clar. És fonamental. Però són bons de tota manera, ho fan bé tots.” També va elogiar Braithwaite, nou fitxatge del Barça, i va defensar les trajectòries tant del seu equip com el de Setién malgrat el que es diu d’ells. “És cert que quan perdem punts diuen que som febles o fràgils, però no és la percepció que tinc. És una cosa que pot passar en el futbol, cal mirar endavant i pensar que es poden canviar les dinàmiques. El nivell dels dos equips és que són primer i segon. Què pensaran els que van al darrere? Són un desastre perquè no van primer i segon? No.”

EL MÉS DESTACAT

El problema és que en el futbol passen coses i això és el bonic. Hem estat quatre mesos sense perdre i ara passem un moment delicat
El nivell dels dos equips és que són primer i segon. Què pensaran els que van al darrere? Que són un desastre? No
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)