Barça

El Barça es deixa el liderat de la lliga al Bernabéu

El clàssic.Els de Setién perdonen en el primer temps i en el segon els de Zidane ho han aprofitat per sentenciar amb gols de Vinicius i Mariano

El Barça ha perdut el lideratge de la lliga després de perdre el clàssic del Bernabéu gràcies a un gol afortunat de Vinicius en la segona meitat i a un altre de Mariano en el temps afegit. Els blaugrana han fet una bona primera meitat i han perdonat un Madrid que s’ha refet a partir del minut deu del segon temps per acabar sent superiors als blaugrana, als que els ha faltat encert.

Setién ha sortit amb un onze per tenir el control, amb Busquets, De Jong, Arthur i Arturo Vida al mig del camp. En defensa ha fet reaparèixer Jordi Alba de la seva lesió i ha escollit Umtiti per fer de parella amb Piqué. Al davant, Messi i Griezmann per completar el 4-4-2.

El dos equips s’han respectat molt en els primers minuts i han estat prudents, madurant tots els atacats i fent possessions llargues per minimitzar riscos. Faltava profunditat però el ritme del partit ha estat força elevat. El Madrid ho ha intentat amb dues rematades molt altes de Benzema i Kroos però de mica en mica el Barça s’ha anant sentit més còmode i guanyant profunditat. Griezmann ha rematat massa alt des del punt de penal després de rebre de Jordi Alba en la clàssica jugada que el lateral fa amb Messi i a la mitja hora l’argentí ha posat a prova Courtois. Els de Setién han acabat millor el primer temps i han pogut marcar en una gran ocasió d’Arthur, que ha superat per velocitat Kroos per plantar-se sol davant Courtois, pperò el porter belga ha enviat la pilota a còrner. I de nou intervendria en un mà a mà amb Messi. El Madrid ho ha intentat per la banda de Vinicius però Semedo l’ha controlat a la perfecció.

El Barça ha començat el segon temps com ha acabat el primer. Manant i controlant el partit. Però una pèrdua de Semedo ha acabat amb un xut de rosca boníssima d’Isco que Ter Stegen ha enviat a córner en una estirada brutal i aturant el xut a mà canviada. Però aquesta ocasió ha despertat el Madrid i també el Bernabéu. Isco, en una rematada de cap, ha estat a punt de marcar però Piqué l’ha tret a la línia. El Barça perdia pilotes i se n’havia anat incomprensiblement del partit i Benzema n’ha tingut una de molt clara després d’una passada de Carvajal.

Setién ha mogut la banqueta i ha retirat Arturo Vidal per donar entrada a Braithwaite en una decisió valenta per passar al 4-3-3 situant-lo a la dreta. Només entrar ha superat Marcelo i ha tingut una ocasió molt bona però a l’altra meitat de camp Vinicius li ha guanyat l’esquena en el gol blanc. La rematada del brasiler l’ha desviat Piqué enganyant Ter Stegen. Messi ha perdonat en una cursa en que s’ha deixat atrapar per Marcelo quan encara la porteria. El tècnic del Barça ha fet un doble canvi en busca de tenir més pulmons en els minuts finals i ha fet entrar Rakitic per Arthur i Ansu Fati per Griezmann. Piqué a pilota aturada ha desaprofitat una bona ocasió. En els últims minuts al Barça li han faltat forces per anar a buscar l’empat i el Madrid, per contra, ha fet el segon en el temps afegit gràcies a un gol de Mariano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)