Barça

Gerard Figueras: “Jugar a porta tancada és una opció viable, seguint amb els protocols de Salut”

Barça-Nàpols. El Secretari General de l’Esport confirma la notícia publicada avui a portada per L’Esportiu sobre la possibilitat real d’un Barça-Nàpols sense públic

“Que el Barça-Nàpols es jugui a porta tancada és una hipòtesi. Aquesta setmana es negociarà entre el govern i el club d’acord amb els protocols que marca la Conselleria de Salut davant el coronavirus. A hores d’ara no hi ha cap decisió presa. Nàpols no és una de les zones confinades a Itàlia, però sí que Itàlia és un país en zona de risc. Seguint els protocols de salut, seria una opció viable”. Són paraules del Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, d’aquest mateix matí tant a Catalunya Ràdio com a RAC1. Figueras confirma així la notícia que publica avui L’Esportiu en la portada.

Com expliquem en l’edició d’avui, es vol que el Barça-Nàpols es jugui a porta tancada. La decisió està avalada per la Secretaria General de l’Esport, els departaments de Salut i Interior i l’Agència de Salut Pública. El Barça, actor directament implicat, encara no s’ha pronunciat al respecte perquè està a l’espera d’una reunió amb la resta de les parts.

Des del Govern es volen prendre totes les mesures possibles per evitar córrer cap mena de risc, tenint en compte l’estat real de la situació a Itàlia i més després dels esdeveniments de les últimes 48 hores al país transalpí. Aquest cap de setmana ja es va prendre la decisió d’ajornar la marató de Barcelona fins el 25 d’octubre.

Com explicquem també en la informació, la reunió entre representants del Govern i el Barça es produirà aquesta setmana. L’últim partit sense públic al Camp Nou va ser pel referèndum de l’1-O del 2017.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)