Barça

El coronavirus tanca l’esport

Crisi del coronavirus. El Consell de Ministres espanyol decideix que tor l’esport, professional o no professional, d’àmbit estatal i internacional es disputi a porta tancada

El ministre de Sanitat espanyol, el català Salvador Illa, ha anunciat aquest migdia que tot l’esport, professional i no professional, d’àmbit estatal i internacional, haurà de disputar-se des d’avui a porta tancada. És una de les mesures de contenció del coronavirus que ha pres el consell de ministres. Illa ha explicat que ja han traslladat aquesta decisió a les federacions a través del CSD. El ministre de Sanitat ha parlat en concret de tots aquells esdeveniments que suposin un moviment important de persones, citant els partit de futbol de primera i segona divisió, la lliga ACB i també la LEB Or.

Hores abans, LaLiga ja havia anunciat a través d’un comunicat que les dues properes jornades, tant de primera com de segona divisió, es disputaran a porta tancada. La mesura, que ja afectarà avui al partit Eibar-Real Sociedad, farà que el Barça jugui sense públic contra el Mallorca i el Leganés, l’Espanyol ho faci contra l’Alavés i el Getafe. I el Girona, contra Las Palmas i el Racing.

A primera hora del matí, el govern català i el FC Barcelona ja havien decidit que el partit entre el Barça i el Nàpols de lliga de campions que es jugarà el dimecres 18 de març es jugarà també a porta tancada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)