Barça

Bartomeu: “Parlem de salut i és un problema de tots”

Col·loqui. El president del Barça lamenta jugar a porta tancada perquè perjudicarà els socis i aficionats i admet que es deixaran d’ingressar uns sis milions d’euros. No avançarà eleccions

Avui al matí s’ha confirmat que el partit entre el Barça i el Nàpols es jugarà a porta tancada. Però no només aquest perquè hores després el govern espanyol va decretar que totes les activitats esportives, les professionals i les no professionals, s’haurien de celebrar a porta tancada. En un col·loqui al Círculo Ecuestre, el president del FC Barcelona, ha lamentat la situació però ha assegurat que no quedava alternativa perquè ens trobem en una situació excepcional. “És una recomanació molt ferma. Quan parlem de salut és gairebé una obligació. Lamentem molt perquè això afectarà els socis, els aficionats i al món del futbol però hem de ser responsables.”, ha dit. Bartomeu també ha reconegut que el perjudici econòmic pel club de jugar el partit de champions a porta tancada serà de gairebé sis milions d’euros i està convençut que el Nàpols no tindrà cap problema per venir a Barcelona malgrat que s’hagin cancel·lat els vols entre Espanya i Itàlia.

El president blaugrana, però, també ha parlat d’altres temes, entre els quals, la situació de l’equip i ha reconegut que espera una millora en el joc. “No estic satisfet encara que anem primers. La millora ha d’arribar, i ho farà. No veig un gran equip que a Europa tingui la hegemonia del joc. El Liverpool també perd.”. Bartomeu ha insistit en que el canvi d’entrenador es va fer perquè van considerar que calia canviar la dinàmica i una entrada d’aire fres. S’ha mostrat comprensiu amb les mocadorades perquè entén que el soci té tot el dret d’opinar i va fer riure l’auditori al recordar que ell també va treure el mocador fa uns anys quan Josep Lluís Nuñez va vendre a Ronaldo. Sobre l’equip, ha explicat que està en un procés de transició però que estan obligats a lluitar per tots els títols. El president del Barça també ha confirmat que no cal patir pel futur de Messi. “Seguirà i es retirarà aquí.”.

Malgrat les crítiques i l’ambient de l’entorn, ha descartat avançar les eleccions, previstes pel 2021. “Ens van votar per un mandat de sis anys. El projecte continua i queden coses per fer. Les eleccions són el 2021. Jo no em podré presentar. Està bé que hi hagin alternatives i cadascú té dret a anunciar-ho quan cregui convenient. Ens enriqueix com a club que hi hagin diverses propostes.”, ha dit. Finalment, ha explicat que faran una nova consulta als socis perquè aprovin o no l’Espai Barça degut als grans canvis dels últims anys, tant pel que fa al projecte com en el seu finançament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)