Barça

“No estic satisfet, el joc pot millorar, i ho farà”

Bartomeu. Assegura que tot i anar primers no el convenç com juga l’equip, torna a defensar el canvi de tècnic i diu que estan en un període de transició però que aspiren a tot

Ho va fer en un to distès i enmig d’un col·loqui que va tenir alguns moments de rialles, però no per això deixa de ser un toc d’atenció el que ahir va donar Josep Maria Bartomeu a Quique Setién. El president blaugrana no acaba d’estar del tot satisfet amb les prestacions de l’equip pel que fa al joc, perquè no es pot oblidar que la junta que presideix va ser la que va decidir prescindir de Valverde quan l’equip era líder. “El joc és millorable. No estic satisfet encara que anem primers. La millora ha d’arribar, i ho farà. Esperem que en els propers partits”, va assenyalar Bartomeu en un acte del Fòrum Barcelona Capital al Círculo Ecuestre, on va ser entrevistat pel director de Mundo Deportivo, Santi Nolla. Ara bé, també hi va afegir que en aquests moments no veia a Europa cap equip hegemònic pel que fa al joc.

Malgrat tot, el president blaugrana va tornar a defensar el relleu a la banqueta: “El Barça és un club d’entrenadors, no de presidents; els tècnics tenen pes, però necessitàvem un impuls nou. Setién és un talibà del joc, l’equip està motivat i és ambiciós, aspirem a tots els títols.” Va recalcar que ho volen tot, malgrat que va explicar que l’equip es troba en un moment de transició, però que en cap cas la temporada ho és. “En aquest moment estem tenint una transició però amb uns jugadors que ho han guanyat tot, que han tingut molts èxits i que encara competeixen molt bé. L’important és que moltes vegades en molts clubs quan hi ha un canvi generacional deixen de competir i en el cas del Barça estic molt content amb tots els jugadors perquè tant els que acaben com els que comencen estan competint molt bé, amb Messi sempre al mig. El Barça vol guanyar tots els títols possibles. Les transicions al Barça les fem curtetes”, va afirmar.

De Messi també va assegurar que no cal patir per la seva marxa. “Es retirarà al Barça”, va dir, i va insistir que la polèmica de l’argentí amb Abidal ja està tancada. Com també la de Sarabia, al qual va defensar tot i que va dir que les formes no eren les adients. El cas de la mà dreta de Setién i les seves disculpes va fer aparèixer de nou la cantarella del poder excessiu que tenen els jugadors. “Els jugadors no manen, opinen. Ho he dit sempre.”

En els últims dos partits al Camp Nou, Bartomeu ha sentit com li demanaven la dimissió i s’ha endut mocadorades. “Jo també havia fet alguna mocadorada, l’última quan vam vendre Ronaldo. El Barça és un espai de llibertat i els socis tenen dret a expressar el que creguin. Només faltaria.”

EL MÉS DESTACAT

En molts clubs quan hi ha un canvi generacional deixen de competir i en el cas del Barça estic molt content perquè competim molt bé
Jo també havia fet alguna mocadorada, l’última quan vam vendre Ronaldo. El Barça és un espai de llibertat i el soci té dret a expressar-se

No pensa avançar les eleccions

Malgrat algunes crítiques i l’ambient electoral que es viu en l’entorn, Josep Maria Bartomeu va assegurar que no té previst avançar les eleccions a aquest estiu passi el que passi. “Ens van votar per un mandat de sis anys. El projecte continua i queden coses per fer. Les eleccions són el 2021. Jo no em podré presentar. Està bé que hi hagi alternatives i cadascú té dret a anunciar-ho quan cregui convenient. Ens enriqueix com a club que hi hagi diverses propostes”, va assenyalar, tot i recordar que el repte per a qui el reemplaci és gran perquè el club “ha crescut molt”. Un dels principals projectes de futur és l’Espai Barça. El president blaugrana va confirmar que la idea és tornar a fer una consulta perquè el projecte que els socis van aprovar ha canviat: “És la intenció i n’estem parlant amb els directius perquè el projecte ha experimentat molts canvis. El Palau serà més gran i el finançament global també ha canviat.” En aquest sentit, continuen buscant una data perquè volen fer-la coincidir amb un dia de partit i ara per tot el tema del coronavirus tot s’ha complicat. Bartomeu també va parlar de la polèmica de les xarxes socials. Va tornar a negar que ell hagués donat l’ordre de criticar jugadors, exdirectius o opositors, i pel que fa a si el cost de 900.000 euros era elevat “l’auditoria ja ens ho dirà”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)