Barça

S’entrenaran fins dimarts

Barça. La plantilla blaugrana treballarà avui i dilluns, pendent de la suspensió de la Champions League

El FC Barcelona s’entrenarà avui, descansarà durant el cap de setmana i tornarà a la feina dilluns que ve, en espera de la reunió que, dimarts, mantindran la UEFA i les 55 federacions continentals, en la qual és molt probable que el màxim organisme europeu decideixi suspendre la Champions League i l’Europa League. Si així fos finalment, els entrenaments a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí s’aturarien, com a mínim, durant les pròximes dues setmanes i els jugadors blaugrana s’haurien d’entrenar pel seu compte, segons un pla de treball assignat a cadascun d’ells. D’aquí a quinze dies, la plantilla del FC Barcelona tornaria a la feina amb sessions d’entrenament similars a les de la pretemporada, per estar a punt quan es reprengui la competició.

En el club blaugrana sorprendria molt que s’hagués de disputar el Barça-Nàpols de dimecres que ve. “Entenem que, en coherència amb altres decisions que ha pres la UEFA, i atès que el Nàpols es veu afectat per la decisió del govern espanyol de prohibir l’entrada de vols directes des d’Itàlia, el partit se suspendrà. La situació és la que és, singularment en el cas italià”, comentava ahir el portaveu, Josep Vives, a Catalunya Ràdio. En tot cas, el fet que no s’hagi decidit encara la suspensió de la Champions i, per tant, d’aquest partit, fa que la sessió d’entrenament d’avui es mantingui. Això sí, no començarà, com estava previst en un principi, a les cinc de la tarda, sinó a les onze del matí. A partir d’aquesta tarda, els jugadors de Quique Setién tindran festa i no tornaran a exercitar-se fins dilluns que ve.

Sergi Roberto, la novetat

En la sessió d’ahir al matí, la notícia va ser el retorn a la feina amb el grup de Sergi Roberto, que es va fer un trencament a l’adductor de la cama dreta, precisament en el partit d’anada dels vuitens de final de la Champions, a l’estadi de San Paolo, contra el Nàpols. El futbolista de Reus continua el seu procés de recuperació, amb un termini de baixa previst de tres setmanes, de les quals n’ha complert dues. A la ciutat esportiva també es van entrenar els jugadors del filial Dani Morer, Ronald Araujo, Monchu, Riqui Puig, Adrià Collado, Ray Manaj i Ansu Fati.

ES RECUPERA

Sergi Roberto, que va treballar amb el grup, va ser la novetat en l’entrenament d’ahir

JOSEP VIVES

En coherència, i atès que el Nàpols es veu afectat per la prohibició de vols directes des d’Itàlia, entenem que el partit se suspendrà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)