Barça

El Barça abaixa la persiana fins a nova ordre

Tot aturat. Confirmada la suspensió de tota la Champions, el primer equip de futbol cancel·la els entrenaments després d’una reunió amb Bartomeu i els doctors Jaume Padrós i Antoni Trilla

Can Barça, tancat amb clau. El club suspèn definitivament tota l’activitat fins a nova ordre. Els últims a fer-ho han estat els integrants de la primera plantilla de futbol. La decisió es va prendre ahir al matí un cop el club va tenir constància ferma de la decisió per part de la UEFA de suspendre els partits de Champions programats per a la setmana vinent, entre els quals, el Barça-Nàpols del dia 18 al Camp Nou. A principis de setmana, aquest era un dels compromisos que s’havien de jugar sense públic, però l’allau d’esdeveniments succeïts en les últimes hores ja deixava entreveure que la possibilitat de jugar a porta tancada passava a ser un escenari caduc. I així ha estat. Tot el futbol europeu, aturat. La Champions i les grans lligues, en stand by.

El primer equip de futbol es va reunir ahir a la ciutat esportiva amb el president Josep Maria Bartomeu; el doctor Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona i cap de salut laboral del FC Barcelona, i el doctor Antoni Trilla, cap de medicina preventiva i epidemiologia de l’hospital Clínic. En la trobada, els futbolistes van ser informats de la decisió i se’ls va aconsellar quedar-se als seus domicilis fins a nou avís. També se’ls prohibeix viatjar.

Els doctors Jaume Padrós i Antoni Trilla van respondre a totes les inquietuds dels jugadors i el club va fer una crida a la responsabilitat. Els preparadors físics del primer equip han facilitat també una guia amb pautes per tal que els futbolistes puguin treballar en l’aspecte físic a les seves llars, ja que gairebé tots disposen de gimnàs propi a casa seva.

CRIDA AL SENY

El club ha demanat a la plantilla responsabilitat davant la situació

TREBALL INDIVIDUAL

Els preparadors físics han facilitat pautes als jugadors perquè s’entrenin a casa

Suspesa també la reunió de junta de dilluns

El FC Barcelona està aturat en el terreny esportiu i també als despatxos. En aquest sentit, el club ha suspès la reunió de junta directiva programada per al dilluns dia 16. En la reunió s’havia d’abordar el delicat tema de l’auditoria que està fent PriceWaterhouse amb relació a la ja famosa crisi de les xarxes socials d’ara fa unes setmanes. Aquesta carpeta queda ajornada per ara.

A partir d’avui, queden també tancades al públic totes les instal·lacions. Per exemple, l’activitat de la seu social, l’OAB, l’OAE i l’OAP es farà només a través de l’atenció telefònica (telèfon 900 189 900) o bé per correu electrònic i pels canals corporatius.

La Barça Store Camp Nou també tanca les portes. No hi ha data oficial de reobertura de la botiga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)