Barça

“L’únic que em preocupa és la meva mare”

La presó on es troba Ronaldinho és la de l’Agrupación Especializada de la Policía Nacional d’Asunción, un centre de màxima seguretat on hi ha 195 reclusos, la majoria d’ells narcotraficants i polítics corruptes. Els més perillosos es troben en una zona allunyada del Quadrilàter, el sector on hi ha la cel·la de l’exfutbolista i el seu germà. Els Assis compleixen el seu empresonament provisional en un espai amb televisor, ventilador i bany. De fet, el director del centre penitenciari, Blas Vera, no amaga que reben un tracte favorable. Un exemple d’això és que, a l’hora dels dinars, no seuen amb la resta de presos al menjador. Els seus advocats els porten el menjar de fora.

Per altra banda, quan acabava d’ingressar a presó, Ronaldinho va rebre la visita de Carlos Alberto Gamarra, reconegut exfutbolista paraguaià que ha jugat, entre altres equips, a l’Atlético de Madrid, i que, posteriorment, va revelar el que el Gaúcho li havia dit: “Jo vinc de baix, conec el sofriment, l’únic que em preocupa és la meva mare. La resta, per a mi. Haig de ser prou home per aguantar tot el que em vingui.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)