Barça

Al filial i al juvenil no han deixat d’estudiar

Barça. Els estudiants del Barça B i del juvenil A blaugrana treballen on-line des del confinament

Els universitaris del Barça B i del juvenil blaugrana continuen amb normalitat els seus estudis des del confinament que la crisi del coronavirus els ha obligat a passar. Ho fan, com la resta d’estudiants, aprofitant la xarxa. Acostumats, molts d’ells, a anar a classe per la tarda, han hagut de canviar el costum i dedicar un parell d’hores diàries als seus estudis. Així és com el lateral Sergio Akieme i el porter Sergi Puig, del filial, avançen en el grau de Fisioteràpia que cursen tots dos. El primer estudia a distància a la Universitat Camilo José Cela de Madrid i està a punt d’acabar la carrera. “Tenim una plataforma on line en la qual els professors ens indiquen la feina que hem de fer. De moment, no hi ha exàmens. Els farem de forma presencial quan acabi el confinament”, explica al web del club. Puig, per la seva banda, està matriculat en algunes assignatures de tercer i de quart.

Un altre futbolista del Barça B, Jandro Orellana, estudia el primer curs del grau de Màrqueting i Investigació de mercats de l’UOC i assegura que dedica al voltant de tres hores diàries a l’estudi. Pel que fa al juvenil A, Josep Jaume i Antonio Sola cursen primer de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) a Blanquerna – URL. El primer es troba a la seva casa de Terol i el segon, a Mallorca. Per la seva banda, el defensa Sergi Rosanas és estudiant de primer curs de Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting a la mateixa universitat. “Toca anar a fons amb l’Estètica, la Sociologia i l’anglès. Sense oblidar-nos, això sí, de mantenir la forma física per estar preparats quan es reprengui la competició”, assegura. El migcampista Oriol Soldevila aprofita per repassar dues assignatures del grau d’Administració i Direcció d’Empreses. “Ara que tinc temps, vull aprovar-les. Després, en plena competició, serà més difícil”, comenta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)