Barça

Assistència integral als esportistes de la Masia

Barça. Durant el confinament el club fa un seguiment acurat dels entrenaments i els estudis dels nois i noies en formació

Acompanyar els joves esportistes del FC Barcelona i les seves famílies, i procurar que es mantinguin les rutines adquirides. Aquest és l’objectiu dels professionals de la Masia en aquests moments de confinament, tan difícils per a tothom. I això és el que miren de vehicular a través del Servei Integral a l’Esportista. L’entrenament físic, la formació acadèmica, la nutrició, el suport tutorial, el descans i la gestió de l’oci són els eixos principals de l’assistència que realitzen en aquesta situació d’excepcionalitat. L’assessorament, ara telemàtic, no és només per als 70 residents a la Masia, sinó també per als 670 esportistes en formació del FC Barcelona.

Pel que fa a la formació acadèmica en línia dels estudis de primària, ESO i batxillerat, la comunicació és permanent. A més, el joves esportistes que ho volen tenen l’opció de fer classes de reforç escolar. Per descomptat, el mateix passa amb la preparació física. Quant als espais d’oci dels joves esportistes, inevitables en un moment de confinament com aquest, no està prohibit l’us de les videoconsoles ni el consum de sèries o pel·lícules, sempre que sigui mesurat. En aquest aspecte, la Masia ofereix també assessorament amb enviament de jocs educatius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)