Barça

El Barça posa les seves instal·lacions a disposició de la Generalitat en la lluita contra la Covid-19

Coronavirus. El club també ha cedit a l’hospital de Sant Pau el carretó sanitari que utilitza per moure els jugadors quan aquests cauen lesionats al Camp Nou

El FC Barcelona ha traslladat a la Secretaria de Salut de la Generalitat la seva total disposició a cedir les instal·lacions del club per ajudar en el que sigui necessari en la lluita contra el coronavirus. La Secretaria de Salut ha manifestat el seu agraïment per aquesta decisió, acordada en la darrera reunió de la junta directiva feta via telemàtica, i està analitzant quines instal·lacions poden ser les més adients per atendre les necessitats existents.

D’altra banda, el club, a través de la Fundació Barça, també ha cedit a l’hospital de Sant Pau el carretó sanitari que utilitza per moure els jugadors quan aquests cauen lesionats al Camp Nou. Ateses les característiques peculiars de l’Hospital de Sant Pau, que consta del nou recinte inaugurat el 2009 i del conjunt modernista format per 27 pavellons, el carretó sanitari servirà per al trasllat de pacients entre els edificis, i també de Sant Pau a la Clínica de la Fundació Puigvert i l’Escola Universitària d’Infermeria de Sant Pau.

Els partners oficials del FC Barcelona també estan contribuint a la lluita contra el coronavirus. Així, Assistència Sanitària Col·legial ha posat a disposició dels seus més de 190.000 assegurats i de tota la ciutadania en general un servei telefònic de suport per orientar i resoldre dubtes sobre el COVID-19. El telèfon gratuït és el 93 495 44 94 i està a disposició de totes aquelles persones que tinguin dubtes sobre la malaltia, que tinguin símptomes o dels seus cuidadors. El telèfon funciona de 9 a 21 hores i està operat per un equip de metges i infermeres de l’asseguradora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)