Barça

Messi fa una donació d’un milió d’euros

Coronavirus. Gran part dels diners aniran cap a l’hospital clínic de Barcelona amb qui el crac manté una relació estreta des de fa temps amb diverses iniciatives de la seva Fundació

“Leo Messi fa una donació per a la lluita contra la Covid19 en el CLÍNIC. Moltes gràcies Leo, pel teu compromís i el teu suport”. Així ha anunciata el compte oficial de l’Hospital Clínic de Barcelona que el capità del Barça l’entrega d’un milió d’euros de donació per a lluitar contra la pandèmia del coronavirus. Uns diners importants que serviran per aturar aquesta pandèmia. El jugador també ha fet una altra donació a un hospital del seu país.

No és la primera vegada que el crac argentí, de manera pública i també anònima, intenta ajudar a fer més amable situacions difícils. De fet, la Fundació Messi ja ha implementat diverses iniciatives sanitàries amb el consorci barceloní de l’eixample com també treballa de manera activa amb l’Hospital San Joan de Déu d’Esplugues del Llobregat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)