Barça

Araújo: “És un moment difícil que no ens esperàvem”

Crisi coronavirus. El tercer capità del Barça B relata la seva rutina de confinament i ja pensa en la tornada. “El nostre objectiu és l’ascens i tenim plantilla per fer-ho”

Ronald Araújo, el tercer capità del Barça B, ha relatat el seu dia a dia del seu confinament a casa en una entrevista a la web del club blaugrana. L’uruguaià segueix mantenint les rutines físiques i la dieta marcada pels tècnics i metges del club i ja pensa en el moment de tornar a jugar per aconseguir l’ascens a segona divisió.

EL CONFINAMENT.

“És un moment difícil que no ens esperàvem però ara, el que hem de fer, és quedar-nos a casa i superar aquests moments difícils. Jo estic bé i fent la rutina de treball que em demanen. Entrenant i després jugant a la play i veien sèries. És important quedar-se a casa i aportar el nostre granet de sorra. Jo estic aquí amb la meva família i gaudint d’altres coses que no poden fer altres dies.

GRÀCIES ALS METGES

“Vull donar-hi les gràcies als metges per tot l’esforç que estan fent”.

RUTINA DIÀRIA.

“El més important és seguir amb una bona rutina normal com si estigués entrenant amb l’equip. Ho faig tot al matí i seguint les pautes diàries i de dietes que ens passen els tècnics i metges. Ara hem d’estar preparats per quan torni la competició”.

OBJECTIU ESPORTIU

Estem molt a prop del nostre objectiu. Només estem a un punt i també estic content de poder entrenar amb el primer equip. Encara tenim l’incertesa de tornar i no sabem quan es reprendrà la lliga. Ara l’objectiu de tots és acabar la temporada i poder aconseguir l’ascens. Tenim equip per fer-ho i tinc moltes expectatives”.

JUGAR A L’ESTIU.

“Tots volem tenir descans a l’estiu però som professionals i si cal jugar en els mesos d’estiu ho farem. Ara estem en contacte amb el tècnic, García Pimienta, i ja ens ha dit que la lliga pot tornar en qualsevol moment.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)