Barça

Setién obre les portes de casa seva als culers

Confinament. El tècnic del Barça mostra com és el seu dia a dia tancat a casa per la crisi del coronavirus i fa algunes confessions íntimes: es declara fan de la truita de patates i de Joc de Trons

  • Quique Setién EFE.
  • VÍDEO: Quique Setién explica el seu dia a dia a casa

Quique Setién, com tothom, viu amb resignació el confinament però fins i tot en una situació tant complicada com l’actual és capaç d’arrancar un somriure als culers. L’entrenador del Barça deixa entrar de forma virtual als aficionats a casa seva i ens ensenya algunes dels seus secrets més personals. Setién confessa que és poc amant de les sèries i que només ha mirat Joc de Trons. Com a lectura, recomana alguna de les edicions de Relats Solidaris de l’esport. Ell està llegint actualment l’obra del 2011 ‘Herois de l’Esport’, amb pròleg d’Andrés Iniesta. En el vídeo emès als mitjans oficials del club se’l pot veure cuinant salsa de mandonguilles, però la seva especialitat és la truita de patates.

Ara, el que més troba a faltar lògicament és el futbol, la seva passió: “Tracto d’aprofitar el temps i mantenir algunes rutines. Intento mantenir-me actiu. Trobo a faltar els partits, l’adrenalina, la pilota, estar en contacte amb els jugadors”, explica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)