Barça

Amb el vistiplau de les seccions a l'ERTO, ara només falta el futbol

Covid-19. Els capitans del bàsquet, el futbol sala, l’hoquei i l’handbol accepten la rebaixa salarial proposada pel club i ho manifesten públicament, deixant la pilota al terrat dels futbolistes

Les seccions professionals del Barça han manifestat públicament que accepten les condicions de l’ERTO proposat pel club per tal de mitigar l’impacte econòmic en l’entitat. Amb un missatge a les xarxes socials, Ante Tomic (bàsquet), Sergio Lozano (futbol sala), Aitor Egurrola (hoquei) i Víctor Tomàs (handbol) han expressat la seva conformitat amb la decisió del club en un gest que, indirectament, pressiona als futbolistes. L’entitat presidida per Bartomeu espera que el primer equip de futbol també doni el seu braç a tòrcer.

“M’agradaria clarificar algunes coses que he vist que són informacions incorrectes circulant pels mitjans”, va dir Tomic a través d’un compte de Twitter estrenat fa quatre dies: “Juntament amb altres capitans del Barça, Pierre Oriola i jo vam parlar amb els representants del club fa uns dies. Vam acceptar la proposta del club de reduir els nostres salaris en la primera reunió. Després, vam compartir la proposta amb els nostres companys i els hi vam dir que comuniquessin individualment les seves decisions al director de la secció de bàsquet. Fins on jo sé, molts altres jugadors van acceptar la proposta del club. Tampoc no és correcte que Pau Ribas digués no a aquesta proposta”, va finalitzar el jugador croat que va sortir al pas després d’una setmana molt moguda amb jugadors com ara Pau Ribas o Mirotic desmentint informacions de diversos mitjans a través de les xarxes socials.

El capità de l’equip de futbol sala també ha estès la mà al club: “Estem passant moments molt durs socialment i allò que realment importa és que això acabi de seguida. Està clar que si podem ajudar al club, ajudarem”, va assenyalar Sergio Lozano en la mateixa línia que el representants del vestidors de l’hoquei i de l’handbol. “[...] Des del primer moment que se’ns va comunicar la proposta de reduir els nostres salaris, vaig entendre la situació i comparteixo que, davant les necessitats del club que tant ens ha donat, és el moment de fer un esforç”, va explicar Aitor Egurrola. “En moments tan complicats com aquests [...] crec que no es pot fer una altra cosa que ajudar el club per superar entre tots un moment tan complicat. [...]El club ha estat sincer i ha anat sempre de cara expressant la situació real i les accions que s’han d’emprendre”, va indicar Víctor Tomàs que també va deixar clar que “ningú” l’ha pressionat per donar l’ok al club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)