Barça

Sergi Roberto: “Alguns entrenen més ara que abans”

Barça. “Fem vídeo trucades amb els companys per entrenar amb grup i així és més divertit entrenar”, ha explicat el futbolista en el Livecall que ha fet avui a les xarxes socials

Sergio Roberto ha participat en un Livecall, des de casa, on ha explicat com encara aquests dies de confiament. Aquí estan les frases més destacades que ha deixat el migcampista blaugrana.

CONFINAMENT.

“Estem bé, a casa, i vull donar les gràcies a tots els sanitaris que estan treballant i molta força la gent i les famílies que tenen malats. Esperem poder tornar a la normalitat el més aviat possible”.

VIDA EN FAMÍLIA

“El més difícil es no poder sortir de casa però ho estic aprofitant per estar a casa amb la meva família i gaudir de la meva filla”

ENTRENAMENTS AMB GRUP.

“Fem vídeo trucades amb els companys per entrenar amb grup i així és més divertit entrenar. Habitualment truquem a les sis de tarda i ens hi posem- Hi ha algú que està entrenant ara més que abans. Els tècnics i preparadors confien en nosaltres. Som responsables”.

CANVIS D’HÀBITS.

“Ara tinc per aprendre a cuinar nous plats. M’estic sorprenen a mi mateix i estic provant coses noves. Estic cuinant més que mai”

GANES DE TORNAR A LA RUTINA

“El que trobo a faltar és entrenar i competir. Veure els meus companys i jugar partits de lliga i de Champions. A vegades veig partits repetits i encara t’agafen més ganes de jugar. Esperem tornar el més aviat possible. Peró és molt diferent l’entrenament que pocs fer a casa que el que pots fer amb els companys en un camp d’entrenament”.

TEMPS LLIURE.

“La major part del temps estic jugant amb la meva filla o veient sèries i pel·lícules. Unes de les que estic tornar a veure és ’EL senyor del anells’ i ’El Hobbit’. Harry Potter també m’agrada molt i les he tornat a veure” i també tenia temps per recomanar la biografia del creador de Nike i la trilogia dels jocs de la fam

SORTIDES.

“He sortit un parell de vegades per anar al supermercat però veure els carrers sense gent és trist però la gent està respectant el confinament i espero que tot això s’acabi el més aviat possible”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)