Barça

De Jong: “El Barça és un equip molt gran i no estic del tot satisfet amb el meu rendiment”

Barça. El mig confessa la seva admiració per Ansu Fati. “M’ha sorprès molt perquè és molt jove, té una gran qualitat i molta tenacitat”

El futbolista del Barça, Frenkie De Jong, ha protagonitzat aquesta tarda una Live Call a les xarxes socials del club blaugrana. Aquí, les seves frases més destacades de la seva conversa.

SITUACIÓ.

“Aquí la situació està una mica millor. Porto tres setmanes a Holanda. Els dies són sempre la mateixa: esmorzar, treballar i fer una mica d’exercissis i després veiem alguna serie”

CONFINAMENT A HOLANDA.

“Aquí podem sortir una mica a fora, sé que a Espanya no és pot, i aquí podem passejar”

SENSACIONS.

El que troba a faltar és la normalitat, gaudir dels entrenaments amb els meus companys i entrenar a la gespa. És dur quedar-se a casa però no tenim cap altra opció i cal ser pacients.

CURIOSITATS DE LA PLANTILLA

“El que està fent més exercissis és Martin Breatwaite. Sergi Roberto és el que està veien més series i el que llegeix més potser és Ter Stegen”.

VEURE PARTITS.

“No estic veien partits, no sóc de mirar partits antics d’aquesta temporada però sí que miro les notícies”

RENDIMENT.

“Aquest és un club molt gran i he fet partit millors i pitjor, estic satisfet però no del tot amb el meu rendiment fins ara”.

LA PLANTILLA DEL BARÇA

“Aquí hi ha molta qualitat i és molt fàcil jugar amb els meus companys i és molt difícil dir un nom. El què més m’ha sorprès? És Ansu. M’ha sorprès molt perquè és molt jove i té una gran qualitat i una gran tenacitat i amb quin company de vestidor passaria el confinament? Prefereixo no dir ningú per evitar-me problemes”.

BARCELONA.

La vida a la ciutat és molt bona, tens la platja, bons restaurant, estic molt feliç.

CLASSES DE CASTELLÀ

“De moment segueixo estudiant espanyol però per a mi és molt més fàcil estudiar amb un professor, cara a cara, i no fer-ho d’una altra forma que t’obliga molta disciplina”.

MISSATGE DE SUPORT

“M’agradaria donar les gràcies a tot el personal sanitari i d’altres involucrats en la lluita contra el virus i vull animar a la gent que està a casa seva”

NOURI (jugador Ajax amb coma cerebral)

“Tinc sempre contacte amb la seva família i el seu germà. Sempre vaig tenir una bona connexió a la gespa era una persona increïble i és una inspiració per a tots nosaltres”

PREPARACIÓ MENTAL.

“Em mentalitzo i em concentro en el partit però no faig res especial. Pels partits especials? Aquells dies poses més atenció en l’ambient de l’estadi o quan entres el vestidors però no és gaire diferent”

CONTACTE.

Em mantinc en contracte amb la gent de Barcelona i amb la meva família principalment amb Facetime”.

Per últim, el futbolista ha ensenyat algunes de les samarretes que té a la seva casa d’Amsterdam. La primera de Lucas Moura, després del trio de gols del jugador del Tottenham, que el va eliminar l’any passat a la Champions. I també ha mostrat un samarreta Mbappé amb França i una amb seva amb Holanda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)