Barça

El Barça vetlla pels seus socis més veterans

Solidaris. Gràcies al programa ‘T’acompanyem a casa’, el club contacta amb els senadors blaugrana i socis majors de 80 anys amb l’objectiu d’assistir-los i fer un seguiment del seu estat

El Barça fa costat als seus socis més veterans durant la crisi sanitària provocada pel coronavirus. El club blaugrana i la Creu Roja col·laboren per donar suport domiciliari als socis d’edat avançada amb necessitats urgents. Gràcies al programa ‘T’Acompanyem a casa’, el club contacta amb els senadors blaugrana i socis majors de 80 anys amb l’objectiu d’assistir-los i fer un seguiment del seu estat.

El FC Barcelona i la Creu Roja han arribat a un acord de col·laboració, gràcies al qual el voluntariat de la Creu Roja assistirà a aquells socis de més de 80 anys que l’entitat hagi detectat que necessitin algun tipus de suport domiciliari per cobrir les seves necessitats bàsiques, ja sigui en aspectes alimentaris, medicines o altres requeriments urgents.També es vol saber les seves inquietuds, assistir-los i fer un seguiment del seu estat de salut i anímic durant aquesta crisi. Aquest servei va dirigit a un col·lectiu format per 9.000 socis, sumant senadors i la resta de socis que superen els 80 anys, dels quals a dia d’avui ja s’ha pogut trucar a uns 4.000.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)