Barça

Vicky Losada: “Tenim ganes de tornar a fer feliços els culers”

Barça. La capitana del femení explica com passa el confinamnet

La capitana de l’equip femení del FC Barcelona ha explicat com passa el confinament per la crisi del coronavirus en els mitjans del club. Aquestes han estat les seves manifestacions:

El dia a dia: “El primer que faig és mirar el mòbil per saber el que hem de fer durant el dia. Entreno, dino i la tarda la dedico a la meva parella i a passejar els gossos.”

L’equip, unit en la distància: “Estem connectades en tot moment gràcies al cos tècnic. Tenim un incentiu: un rànquing competitiu que ens manté vives. Ara, que la situació és més complicada, per a l’esportista professional és important mantenir la competició.”

El que troba a faltar: “Enyoro el contacte amb la meva família i els meus amics. També trobar-me amb l’equip, que és la meva segona família.”

La seva trajectòria: “M’adono de tot el que hem lluitat si miro enrere. De tots els partits que he jugat amb la samarreta del Barça. Per a mi és un orgull. Aquest club m’ha ensenyat a ser futbolista i a ser persona.”

La incertesa del moment: “Cada dia que passa és més complicat. La nostra responsabilitat és seguir entrenant per estar físicament bé quan tornem. Estàvem en un gran moment, però aquesta crisi és un assumpte que nosaltres no podem controlar.”

Missatge a l’afició: “Vull enviar un missatge d’ànim a tots els culers, sobretot als que els hagi afectat el virus de prop o que hagin perdut gent estimada. Nosaltres tenim moltes ganes de tornar, de donar molts moments de felicitat a l’afició. Tan de bo passi això el més aviat possible i puguem tornar a reunir-nos”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)