Barça

Dimiteixen Rousaud, Tombas, Elías, Pont, Teixidor i Calsamiglia

Barça. Els quatre directius als quals Bartomeu havia convidat a marxar, i dos més, abandonen el president

Emili Rousaud, Enrique Tombas, Silvio Elías i Josep Pont, els quatre directius del FC Barcelona discrepants amb Josep Maria que, durant els últims dies han estat convidats a deixar la junta pel president, han lliurat aquesta tarda, davant de notari, una carta conjunta de dimissió. La carta la signen dos veus discrepants més en la directiva, les de Maria Teixidor i Jordi Calsamiglia, que també han dimitit de manera irrevocable. Bartomeu ha estat assabentat tot seguit d’aquesta decisió.

Tots sis han adreçat també la següent carta als socis i aficionats del Barça, a la qual ha tingut accés el diari La Vanguardia:

“Per la present volem comunicar que els directius sotasignats hem traslladat al President Bartomeu nostra decisió de dimitir de manera irrevocable de la nostra condició de directius de l’FC Barcelona.

Hem arribat a aquest punt en no veure’ns capaços de revertir els criteris i les formes de gestió del club davant els importants reptes de futur i, especialment, a partir del nou escenari post pandèmia.

Hem de remarcar també el nostre desencís pel desafortunat episodi de les xarxes socials, conegut com a ‘Barçagate’, del qual vam ser coneixedors a través de la premsa.

Demanem aquí que una vegada es presenti el resultat de l’auditoria encarregada a PWC, es depurin responsabilitats així com l’eventual rescabalament patrimonial que correspongui.

Com a últim servei al nostre club, recomanem que tan aviat com les circumstàncies ho permetin, convocar unes noves eleccions que permetin, amb tota la ‘autoritas’, gestionar el club de la millor manera possible davant els importants reptes de futur més immediat.

Finalment, però no menys important, volem tenir un reconeixement i un agraïment molt especial als nostres companys de Junta Directiva que han dedicat i dediquen les seves millors energies i esforços pel bé del nostre estimat Futbol Club Barcelona. També agrair als executius i als empleats del Club el seu suport i excel·lent treball durant aquest temps en el qual hem tingut l’honor de servir al nostre estimat Barça.

Una forta abraçada a tots

VISCA EL BARÇA

Emili Rousaud i Parés, Enric Tombas i Navarro, Maria Teixidor i Jufresa, Silvio Elías i Marimón, Josep Pont i Amenós, Jordi Calsamiglia i Blancafort.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)