Barça

Asisat Oshoala, una de les 30 personalitats joves africanes del 2020

Barça. El

La davantera del Barça Asisat Oshoala ha estat inclosa per Forbes en la llista de les 30 personalitats joves més importants de continent africà aquest 2020. Oshoala va arribar al Barça ara fa una mica més d’un any i s’ha revelat com una jugadora amb un físic contundent a mentalitat golejadora. En la lliga ha fet 20 gols abans de l’aturada i només la supera la també blaugrana. Jennifer Hermoso.

A la llista de 30 hi ha, a banda de la jugadora nigeriana, tres esportistes més, l’atleta de Bostwana Nijel Amos, el jugador de rugbi sudafricà Pieter-Steph du Toit y i el pilot de monoplaces de Ghana Lewis Appiagyei.

Oficialment, la llista és una recopilació anual dels “pensadors revolucionaris del continent, que revitalitzen idees i indústries amb nous models de negoci i lideratge innovador”. És preceptiu que tinguin menys de 30 anys. Oshoala en té 25 i a més de brillar en el mundial del 2019, ha estat premiada com la millor jugadora d’Àfrica per quart any (2014, 2016, 2017 i 2019), a banda de ser la primera jugadora africana que marca un gol en una final de Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)