Barça

El club amenaça Rousaud amb els tribunals

Barça. Comunicat del FC Barcelona reaccionant a les acusacions de l’exvicepresident institucional

Nou capítol de l’incendi que ha provocat en la junta directiva del Barça la dimissió de sis directius. Si aquest matí, un d’ells, Emili Rousaud, deia en un parell d’entrevistes que creia “que algú havia ficat la mà a la caixa”, referint-se a tot el cas de les xarxes socials, aquest migdia han reaccionat els que ja són antics companys de junta amb un comunicat en el qual amenaça a Rousaud amb els tribunals. “Davant les greus i infundades acusacions fetes aquest matí pel senyor Emili Rousaud, exvicepresident institucional del club, en diferents entrevistes a mitjans informatius, el FC Barcelona nega categòricament qualsevol acció susceptible de ser qualificada de corrupció, i, per tant, es reserva la interposició de les accions penals que puguin correspondre”.

El mateix comunicat explica que continua el desenvolupament de l’auditoria sobre aquest cas, després que Rousaud digués que ja estava pràcticament enllestida i que el president Bartomeu devia conèixer ja les conclusions. “L’anàlisi dels serveis de monitorització de les xarxes socials està sent objecte d’una àmplia auditoria independent a càrrec de PriceWaterhouseCoopers (PWC), que encara està en curs i, per tant, sense cap tipus de conclusions, havent facilitat el club tota la informació i mitjans que PWC ha anat sol·licitant des de l’inici del procés”.

Per últim, el comunicat del club analitza les dimissions que s’han produït en les últimes hores, explicant que totes són una conseqüència de la remodelació que el president, Josep Maria Bartomeu, vol fer en la junta directiva de cara al seu últim any de mandat. “Les dimissions de membres de la junta directiva anunciades en les darreres hores s’han produït arran de la remodelació de la junta impulsada pel president Josep Maria Bartomeu aquesta setmana, i que serà completada en els propers dies. Aquesta remodelació pretén afrontar amb les màximes garanties el darrer tram del mandat, amb l’objectiu d’implementar les mesures necessàries per preparar el futur del club, superant les conseqüències de la crisi sanitària que estem vivint, i de culminar les accions del programa de gestió iniciat l’any 2010 i del Pla Estratègic aprovat l’any 2015”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)