Barça

Junior Firpo: “Vull demostrar el jugador que veritablement soc”

Barça. El lateral reconeix que els seus primers mesos com a blaugrana “no han estat fàcils” i que “encara no s’ha vist la seva millor versió”

Junior Firpo ha participat aquesta tarda en una LiveCall des de casa seva amb els mitjans del club blaugrana. El lateral ha respassat l’actualitat del club i com viu aquests dies de confinament allunyat de l’activitat esportiva a causa de la pandèmia del Coronavirus.

CONFINAMENT

“Estic en contacte amb Antonio, el preparador físic. Cada dia ens passa la rutina de l’endemà i de tota la setmana. Faig sessions amb la meva dona de tant en tant”.

JOCS

“Tinc dos amics que els agrada molt el crossfit, els crido i fer un parell d’entrenaments. Però sobretot per a jugar al monopoly o al parxís. Em pico amb la meva dona per a veure qui fa millors temps en els entrenaments”.

ALIMENTACIÓ.

“Menjo menys hidrats de carboni, segueixo una mica el pla que tenia abans amb la dietista del club. Per sort no sóc un jugador que agafi pes fàcilment. Cuina la meva dona però amb això he fet un parell de plats i no se’m donen del tot malament. He fet una paella de marisc i una mica de rebosteria, un pastís de pastanaga, unes llesques amb ou.”.

ATERRATGE COM A BLAUGRANA

“No han estat fàcils per a mi, amb una petita lesió quan estava en el millor moment. Sempre vull ser positiu, arribo a un club nou i una ciutat nova amb grandíssims jugadors, estic en el període de adaptació. Tinc moltes ganes de tornar a entrenar i jugar. Vull demostrar el jugador que veritablement sóc i pel qual se’m va fitxar que encara no s’ha vist”

MILLOR AMIC.

“Ansu és amb el qual tinc millor relació, ens agrada molt ballar, estem tot el dia manant-nos balls per Instagram, hem creat molta afinitat”.

JUGADORS SORPRESA.

“Arturo Vidal era el contrari del que pensava, ho veus amb la cresta amb tatuatges, que sembla un guerrer i després és un tros de pa, i bona persona sempre fent de riure als altres, el que més em va sorprendre”

SETIÉN

“La meva relació amb ell és bona, ell va ser el primer entrenador de l’elit que va confiar en mi en pujar-me del filial en el Betis. El destí ens ha creuat a Barcelona, continua sent la mateixa persona però la situació és diferent”.

VESTUARI.

“La relació és molt bona, amb jugadors que han guanyat tant. Sempre intenten que l’ambient sigui bo”.

LA CIUTAT

“M’agrada bastant, encara que visqués en Sevilla, sóc de Màlaga i crec que té semblança pel turisme el clima, la platja... Aquestes ciutats m’agraden molt, és gran i el que millor té això és que he guanyat en qualitat de vida. A Sevilla era complicat passejar amb la meva dona i la meva família, a Barcelona la gent guarda més la distància”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)