Barça

Lautaro Martínez vol jugar al costat de Messi

Barça. L’agent del futbolista, Sergio Zárate, així ho ha confirmat i va més enllà. “Ara està en l’Inter, però segurament vagi a Espanya. El que decideix és el jugador i estant Leo és una miqueta més fàcil anar amb el més gran”

Lautaro Martínez és un dels futbolistes més determinants del panorama internacional. El seu creixement exponencial unit amb la seva qualitat i edat, només té 21 anys, el fan ser un dels jugadors amb més repercussió al panorama internacional. El Barça i els seus tècnics fa temps que el tenen a la seva agenda i l’agent del futbolista, Sergio Zárate, en declaracions a Fox Sports Mèxic semblen indicar que els seus dies com a jugador de l’Inter tenen data de caducitat. “Ara està en l’Inter, però segurament vagi a Espanya. Hi ha una possibilitat molt gran, no té sostre”, ha assegurat l’agent de l’argentí que ha donat una gran pista per veure a Lautaro vestit de blaugrana al costat de Messi. “El que decideix és el jugador. I estant Leo, crec que té una miqueta més d’oportunitats de voler anar al costat del més gran”.

El directiu de l’inter, Zanetti va assegurar aquesta setmana que Lautaro no es mouria de l’Inter, però Zárate no li dóna molt veracitat a aquesta afirmació: “Poden voler tot el que vulguin, però després qui mana és el mercat. Com sempre, aquests monstres d’Europa quan volen a un jugador van amb tot. Aquí ja no importa la samarreta”. El mercat, de moment està aturat, però hi ha agents que van fent la feina i Zárate n’és un d’ells.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)