Barça

Rousaud: “Em vaig equivocar, no m’agrada la imatge que vaig projectar”

Barça. L’exvicepresident reconeix que no ha fet una bona estratègia comunicativa i demana no haver de respondre més sobre el ‘Barçagate’

“Quan em vaig veure des de fora, vaig pensar que no m’estava projectant com sóc. A mi no m’agraden les estridències, sóc una persona discreta i treballadora. Se’m va anar de les mans”. Així s’ha expressat, en una conversa amb l’agència EFE, l’exvicepresident del FC Barcelona Emili Rousaud. “No va ser culpa de la premsa, va ser culpa meva. Reconec que em vaig equivocar, perquè no em va agradar la imatge que vaig projectar. El que vaig fer va ser perquè m’estimo el club”, ha admès.

L’empresari del sector de l’energia demana ara no haver de tornar a respondre sobre el ‘Barçagate’. “Ja està tot dit, no hi ha res que es pugui actualitzar. Ara cal esperar que surti l’auditoria encarregada per la junta a PriceWaterHouse”, ha manifestat.

Rousaud vivia discretament a la junta del Barça, a l’espera de ser el candidat continuista en les eleccions del 2021, però el ‘Barçagate’ el va acabar posant a totes les portades quan se’l va vincular amb el grup de directius que volien fer dimitir Josep Maria Bartomeu i, sobre tot, quan va deixar anar que “algú havia ficat la mà a la caixa” en una entrevista. “En la reunió informal de directius al febrer es va parlar d’avançar eleccions, però jo mai vaig posar entre l’espasa i la paret al president, ni perquè dimitís, ni perquè avancés les eleccions. No és cert que li demanéssim la dimissió”, insisteix a dir ara.

Admet, això si, que es va alinear amb els directius que volien avançar les eleccions -previstes per a l’estiu de 2021- en intuir un complicat entorn econòmic. “Tinc una reputació en el món empresarial, no em comporto d’aquesta manera. Els directius que hem marxat som coneixedors que hi ha hagut una irregularitat per amagar un contracte a la junta, a tota la junta”, sosté. “Vam dimitir els directius (Emili Rousaud, Enric Tombas, Maria Teixidor, Jordi Calsamiglia, Silvio Elías i Josep Pont) més vinculats a la dimensió econòmica de club. Els directius que no tenen vinculació amb aquest assumpte es van quedar. Era molt difícil quedar-nos i dir que estàs en el comitè d’adjudicacions que havia d’autoritzar aquest contracte i algú ho ha amagat perquè ha trossejat les factures perquè no les pogués veure”, ha explicat també.

Passada la tempesta, encara que el club ha anunciat que li presentarà una querella -“potser es podrà aportar més informació per aclarir-ho tot”, ha precisat al respecte-, Rousaud insisteix a dir que li hagués agradat gestionar el desgavell d’una altra manera. “No he perdut la il·lusió per ser president de Barça, però la imatge que vaig projectar en les declaracions que vaig fer no em va agradar. Sóc molt treballador i molt discret. Potser vaig pecar d’inexperiència, de no haver estat ben assessorat”, reconeix. “Si em presento serà perquè tinc alguna opció de guanyar. Però ara no tinc la imatge per fer-ho. La gent m’ha dit que el ‘Barçagate’ m’ha servit perquè molts culers em coneguin. Però ara no tinc bona imatge de marca i el que cal fer és un redisseny”, hi afegeix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)