Barça

Albert Espinosa escriu una sèrie sobre La Masia

Barça. El creador de ‘Polseres vermelles’ signarà la primera producció de ficció de Barça Studios

Una sèrie inspirada i ambientada en la Masia serà el primer producte de ficció produït per Barça Studios. L’èxit de la primera temporada de Matchday, la sèrie documental que va seguir el dia a dia del primer equip blaugrana la temporada 2018/19, ha impulsat el club ha obrir nous horitzons. El guionista i escriptor Albert Espinosa, autor de la reeixida Polseres vermelles, serà el creador de la història. Per això, ha realitzat una immersió en la vida a la Masia, convivint amb els joves esportistes i els professionals que hi treballen. Espinosa ha volgut parlar també amb els tècnics i, fins i tot, amb futbolistes que han passat per aquesta modèlica escola de futbol.

La primera temporada de la sèrie, que encara s’està escrivint, tindrà set capítols. Espinosa aprofita el confinament per escriure la bíblia del serial (el document que inclou tota la informació per al desenvolupament de la trama). El seu objectiu no és recrear situacions ni persones reals de la Masia, sinó inspirar-se per crear històries de ficció que siguin autèntiques.

Està previst que el rodatge començi entre finals del 2020 i l’estiu del 2021 a la mateixa Masia, aprofitant el període de vacances escolars dels residents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)