Barça

El Barça farà cas a Sanitat

No és una qüestió de la directiva perquè no hi ha d’entrar. És una qüestió de les autoritats sanitàries, explicava ahir a aquest diari un alt mandatari blaugrana quan se li va preguntar sobre la posició que prendrà el Barça respecte al retorn al futbol. Hi afegia que el club no pensa posar en cap risc els seus jugadors i que mai posarà l’economia al davant de la salut dels seus empleats. El club sempre farà cas del que diguin les autoritats sanitàries, tot assegurant un bon contacte amb el ministre de Sanitat, Salvador Illa.

Des del club creuen que, sempre que les autoritats sanitàries ho permetin, seria bo per als jugadors tornar als entrenaments, sobretot en un aspecte psicològic. A més, creuen que la Ciutat Esportiva està preparada per complir tots els protocols i donar la màxima seguretat. Una altra cosa ben diferent és el retorn a la competició. Diuen que això només es farà si ho aproven les autoritats competents i mostren cert pessimisme al respecte. Creuen que el risc augmenta en entrar en contacte amb altres equips, en el moment d’agafar un avió o allotjar-se en un hotel. “No volem cap contagi en la nostra plantilla”, assegura aquest mandatari, que assegura que el que queda per cobrar del contracte de televisió no és una quantitat tan important perquè suposi un terratrèmol en l’entitat.

Més optimista és el Barça amb la Champions. Perquè es pot jugar a l’agost, perquè hi ha menys equips involucrats i resten menys partits per jugar-se, tot indicant la possibilitat que des dels quarts de final es jugui en una sola seu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)