Barça

Braithwaite: “El pla del Barça és només un terç del meu entrenament”

Barça. El danès es mostra molt optimista amb el seu futur de blaugrana en una entrevista a la televisió danesa

Martin Braithwaite, ha assegurat que el pla d’exercicis que el Barça ha enviat als seus jugadors durant el confinament és només una part de la seva preparació i que tornarà disposat a fer-se amb un lloc en l’onze titular. “Afegeixo molt més a la rutina que m’envia el club, que és només una tercera part del meu entrenament. Treballo la velocitat i la meva resistència. Ara m’entreno molt més al detall que abans, així que tornaré en millor forma física”, ha manifestat el davanter en declaracions a la televisió pública danesa.

Braithwaite, que va tornar abans del confinament a Madrid amb la seva família, ja que encara no té casa a Barcelona, s’entrena al gimnàs que del soterrani i fa carrera i exercicis amb pilota al jardí. “He de ser titular i golejador. Quan jugues al Barça, disposes de més oportunitats per marcar, així que em veig a mi mateix marcant molts gols i com un dels golejadors de l’equip i de la lliga”, ha assegurat.

El danès no amaga el seu optimisme: “Veig aquesta pausa com un avantatge. Sé que no hi ha ningú que entreni i treballi com jo. Quan torni estaré a punt físicament i mentalment”. De fet, el possible retorn de Luis Suárez després de la seva lesió o els nous fitxatges que s’anuncien no són un problema per a ell, ja que creu que la competència el farà millor. “Encara no he demostrat el que puc fer. Ho he fet bé, però sé que ho puc fer encara millor”, sentencia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)