Barça

Roures prepara una demanda contra el club pel ‘Barçagate’

Barça. L’amo de Mediapro considera que hi ha hagut administració deslleial dels diners dels socis per part de la junta de Bartomeu

L’empresari de la comunicació i propietari de Mediapro, Jaume Roures, ha anunciat, en una entrevista al Diari de Girona, que te preparada una demanda contra el FC Barcelona “per administració deslleial dels diners dels socis.” Roures cursarà la demanda també perquè considera que ell i la seva empresa han estat atacats des d’uns comptes a Facebook,presumptament impulsats per l’empresa I3 Ventures, contractada pel Barça per millorar la imatge de la junta directiva que presideix Josep Maria Bartomeu. “És un ‘Barçagate’ amb totes les de la llei. No em van sorprendre aquest tipus d’operacions, perquè ja ho feia Núñez quan no hi havia xarxes. Aquesta directiva segueix el que s’ha anomenat nuñisme. Som al segle XXI i hi ha xarxes, poden intentar-se aquestes manipulacions, però no creia que fossin tan ximples de no pensar que s’acabaria descobrint. Dóna una mesura del seu nivell intel·lectual, bastant pobra”, etziba Roures.

Sobre la situació de la directiva blaugrana, després de la renúncia de sis directius, l’empresari no creu que això pugui dur a Bartomeu a avançar les eleccions. “Sempre he tingut clar que Bartomeu estarà enganxat a la cadira fins a l’últim dia. Tampoc sabem quan acabarà el coronavirus, ni si al juny de l’any que ve es podrà anar a votar, que suposo i espero que si. No pel tema de les eleccions del Barça, sinó per la situació de la societat al seu conjunt”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)