Barça

Sarsanedas: “En aquests moments el primer és la salut”

Barça. El capità del filial blaugrana no sap quan tornaran a competir però “soc molt conscient de la crueltat d’aquest virus” ja que la seva parella és infermera a l’Hospital de Figueres

El capità del Barça B, Ferran Sarsanedas, repassa, en ple confinament, com ha viscut aquesta aturada de la competició per la crisi de la Covid-19. El futbolista ha viscut en primera persona aquesta situació per la relació intima que té la seva parella amb el sector de la sanitat-. “Era molt conscient els primers dies de confinament de la crueltat d’aquest virus ja que la meva companya és infermera de l’Hospital de Figueres, Ella m’informava diàriament de quina era la realitat”, ha explicat Sarsanedas en declaracions a la web del club blaugrana. “En aquell moment, en aquells primers dies de confinament, és quan t’adones, veient la crisi sanitària i humana que viu el país, que el període de quedar-se a casa serà llarg i que caldrà ser mentalment molt fort per superar-lo”, ha admès.

Més enllà, el futbolista ha vist com aquest confinament l’ha agafat en mig d’una lesió. “No es fàcil ser mentalment fort quan el confinament t’agafa en un moment tant important per a la vida d’un futbolista com és la recuperació d’una lesió. No és gens fàcil, però ho estic intentant i crec que amb èxit. Des del principi i en contacte directe amb el nostre metge, estic seguint els exercicis i rutines de treball que m’han enviat els preparadors físics del Barça B”. El capità del filial té clar que ara l’objectiu i el que li dona forces es torna el més aviat possible. “L’objectiu, és el d’estar en la millor forma física una vegada les autoritats sanitàries donin llum verda a l’opció de tornar a competir”.

La salut, primer.

Però ara mateix la data i l’hora d’un possible retorn és una incògnita.“A hores d’ara no sabem si acabarem les 10 jornades de Lliga que resten de Segona B o si jugarem un play-off exprés en alguna localitat neutral per decidir els ascensos a Segona A” i té clar quina és la prioritat ara. “L’únic que sí que volem, com a jugadors, és que les garanties sanitàries siguin complertes ja que en aquests moments el primer és la salut”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)