Barça

Arthur: “El Barça és on sempre he volgut estar”

Barça. El mig deixa clar, en un comunicat, que no es vol moure del Camp Nou tot i l’interès de diversos clubs d’aconseguir els seus serveis. “L’única opció que m’interessa és seguir a Barcelona”

Arthur, de 23 anys i amb contracte en el Barça fins a 2024, no vol saber res d’una possible marxa al futbol italià i ha reafirmat el seu discurs de romandre molts anys de blaugrana. “Sempre hi ha especulacions però sincerament la meva idea és molt clara. L’única opció que m’interessa és seguir a Barcelona. Estic molt segur i tranquil. Em trobo molt bé aquí i a més agraeixo al club i al cos tècnic la seva confiança. Aquest és un altre motiu més per a tenir totalment clar que el meu únic desig és continuar”, ha dit en un comunicat. El migcampista seguia amb el seu fil discursiu. “El Barça és on sempre he volgut estar i vull ser blaugrana molt temps, per sobre de qualsevol altra qüestió. Cada dia em sento més còmode i bé aquí, en l’equip, en el club i a la ciutat. També m’encanta tant la gent com la cultura d’aquí sento molt suport de l’afició”.

D’altra banda, el futbolista que parlat del suposat interès de gran equips com la Juventus o l’Inter de Milà. “El suposat interès de grans clubs sempre és un afalac per a qualsevol i un senyal positiu però la meva ment només està a jugar aquí molts anys”.

Per últim, l’internacional brasiler ha expressat el seu desig de tornar ràpidament a jugar al futbol: “Estic concentrat al cent per cent a treballar i que tornem a jugar quan sigui possible, perquè tinc moltes ganes de continuar creixent aquí i lluitar per més títols de blaugrana”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)