Barça

Laporta: “Abans de finals d’any diré si em presento a les eleccions”

Barça. L’advocat manté la il·lusió i té “un projecte de futur”. Ha admès que està reunint “un grup de persones”, de la seva confiança, per donar el pas per presentar una candidatura

Joan Laporta, expresident del Barça entre el 2003 i el 2010, ha assegurat que anunciarà “abans de finals d’any” si decideix o no presentar-se a les eleccions a la presidència del club, inicialment previstes per a l’estiu del 2021. En declaracions a ’Deportes Cuatro’, Laporta ha indicat que manté la il·lusió i té “un projecte de futur”. Encara que s’ha proposat no revelar els seus plans abans de final d’any, ha admès que està reunint “un grup de persones”, de la seva confiança, “professionals, amb experiència” per fer-ho.

L’advocat té el desig de viure l’última etapa futbolística de jugadors com Leo Messi. “Em fa molta il·lusió gestionar aquest període, em veig amb ells guanyant Champions i Lliga”, insisteix Laporta, que ha fet broma al respecte en recordar que en la seva etapa “els madridistes no van guanyar ni una (Champions)”.

Pel que fa al futur de Messi, Laporta ha dit que “no tindrà problemes” per renovar, tot i que entén que com a capità estigui molest. “Si fos jugador del Barça, tampoc estaria molt content”, ha afirmat i sobre el cas de Neymar creu que “no van ser clars” amb el brasiler. “A Neymar el recuperaria segur”, ha dit.

Per últim, Laporta té clar qui ocuparà la banquesta. “Xavi? És clar que seria possible. Seria com la solució natural, arribarà el moment en què ho consideri. Ell ha de decidir el moment”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)